Se alla

Liberalerna Uppsala väljer Jennie Claesson (L) till ny ordförande

Söndag 12 februari 2023

På årsmötet för Liberalerna Uppsala söndagen 12 februari 2023 lämnade Anders A. Aronsson (L) över ordförandeklubban till Jennie Claesson (L) som nu tillträder som ny ordförande för Liberalerna i Uppsala kommun.

Att få medlemmarnas förtroende för att leda kommunföreningen är jag oerhört tacksam för. Jag är helt övertygad om att Liberalerna kommer att spela en stor roll för Uppsalas utveckling den närmaste tiden och de kommande åren. Tillsammans ska vi i Liberalerna fortsätta driva Uppsalas starka progressiva röst för individuell frihet, säger Jennie Claesson (L), kommunalråd och nyvald ordförande för Liberalerna Uppsala kommun.

Årsmötet uppvisade stor uppslutning och präglades av en stor enighet för att stärka det liberala inflytandet i Uppsala. Jag avgår inte efter endast ett år som ordförande, utan det är totalt åtta år av ordförandeskap. Jag känner mig trygg i att lämna över ordförandeposten till Jennie som kommer att leda arbetet vidare med att fortsätta utveckla Uppsalas frihetsrörelse, säger Anders A. Aronsson (L), avgående ordförande för Liberalerna Uppsala kommun.